Vi söker tolk/ar

Öresundstolkarna är ett företag som funnits i branschen i drygt 20 år. Vi har genom åren varit med i de flesta sammanhang och även om vi de senaste åren har inriktat oss på utbildningstolkning har vi varit måna om att behålla variationen på uppdrag i verksamheten.

Vi söker tolk/ar till ett ettårigt vikariat, med möjlighet till tillsvidareanställning, med start den 8/1 2020 eller enligt överenskommelse.

Hos oss ingår du i ett arbetslag med 7 fast anställda tolkar och vi samarbetar med minst lika många underleverantörer. Alla tolkar hos oss är auktoriserade och det är önskvärt att du också är det, eller att du vill påbörja den processen. Det är meriterande om du redan har erfarenhet av utbildningstolkning och erfarenhet av att tolka till/från engelska.
Våra uppdrag utförs framför allt i Malmö/Lund (kl. 8-17). Närheten till Danmark ger oss möjlighet att även jobba där, så danskaförståelse är en fördel.

Att du som söker är självgående, initiativtagande och öppen för samtal om tolkning, språk och vårt yrke ser vi som en förutsättning för att du ska trivas.

Prata gärna med en anställd tolk på Öresundstolkarna för att få en inblick i hur vi har det på jobbet. Kontaktuppgifter och mer information om oss och vår verksamhet hittar du här på hemsidan.

För mer frågor kontakta VD Cilla Riber Alm på 070 301 5858 samt cilla@oresundstolkarna.se och det är även hit du skickar din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan.